Det smarta sättet att städa trapphuset

Vår analytiska hjärna kommer till sin fulla rätt när det gäller att hitta lösningar för att göra jobb så enkla som möjligt. Som en lärare sade en gång till oss "Om människan inte varit lat hade hon aldrig uppfunnit hjulet". Jag är nog mera inne på att vi vill ha praktiska lösningar på problem, och inte att vi har en inneboende lathet som gör att vi uppfinner saker eller kommer på hur man gör för att städa trapphuset på det smarta sättet. 

  • Börja uppifrån - Starta alltid längst upp. Smuts vill helst falla nedåt och det är enklare för dig att fösa ned grus än att ösa det uppåt. 
  • Ha med dig trasan - Genom att ha med en trasa kan du torka räcken på samma gång du sopar. Då slipper du gå upp igen. 
  • Svabba inte varje gång - Stentrappor behöver inte våttorkas varje vecka. ta det en gång i månaden så sparar du tid... och din rygg. 

Eller så väljer du ett ännu smartare sätt

Är du i behov av trappstädning för bostadsrättsförening i Stockholm kan du vända till Smart trappstädning - det enda företaget i Storstockholm som gjort det till sin specialitet att städa trappor. Genom att ha ett avtal med dem så får ditt trapphus alltid rätt städning, och du själv behöver inte fundera på vems tur det är att ta fram sopborsten. De åtar sig trapphus i hela Stockholmsområdet och jobbar både för hyresvärdar och BRF. En bra firma för din trapp! 

3 Feb 2020