Fixa snygga ögonbryn

För att få riktigt snygga ögonbryn så kan du göra på lite olika sätt. Dels kan du forma dem, genom att noppa med pincett, eller använda trådning med mera. Sedan utöver det går det göra dem extra snygga med rätt sorts ögonbrynssmink. Det finns bland annat ögonbrynsmascara, ögonbrynspenna, ögonbrynsgel med mera. 

Forma dina ögonbryn

Du som vill ha en annan form eller få bort oönskade strån, du kan satsa på att noppa dem med en pincett. Sedan kan du även använda dig av ögonbrynsvax eller en ögonbrynskniv. Om du inte vill bli av med några strån, utan bara göra dem mer formbara så att de ligger rätt så att säga så kan du satsa på ögonbrynsgel. Det finns ofärgat och färgat sådant. Det gör att alla strån lägger sig där de ska.

Måla ögonbryn

Snygga ögonbryn kan du även få genom att måla dem. Det finns bra ögonbrynspennor att välja mellan. En sådan kan du använda om du vill göra dina ögonbryn tätare, eller om du vill ha en annan färg på dem. Du kan fylla i hela ögonbrynet med en ögonbrynspenna eller bara måla små streck i brynstråts växtriktning som gör att de ser tätare ut. 

Två andra bra produkter för ögonbrynen, det är ögonbrynsmascara. Det håller brynen på plats samt ger dem färg. Sedan har du även ögonbrynsskugga. Den är som en ögonskugga fast för dina ögonbryn. 

Annars har du alternativet att färga dina ögonbryn, med permanent färg. 

30 Oct 2021