Hållbart semestrande

 

Minns ni dramat om Grekland för sex år sedan? Varje dag var som en gastkramande följetong; skulle Grekland, som stat gå i konkurs, eller skulle de klara sig undan en ekonomisk kollaps? Det löste ju sig, Europeiska Unionens bank, Internationella Monetära Fonden och EU såg till att rädda grekerna undan förnedringen av att ha spenderat upp alla sina pengar. Grekland har ju sedan dess haft stora skulder, samtidigt som ekonomin gick ner. Räddningen och deras stora motor är trots allt turismen. Åtminstone jag funderade på att köpa en hel grekisk ö. Om inte annat så för att hjälpa de stackars grekerna. Och sedan var allt billigt. Nu är ju inte Grekland i samma penningnöd längre. Till och med vårt svenska skattekontor har varit nere i Grekland och visat dem hur man driver in skattemedel, så nu står de väl pall, ett litet tag i alla fall.

Nu blir jag ägare av ett hus på Mallorca

Jag har bestämt mig för att köpa hus. Och inte i Portugal (som alla andra) utan på "svenska" Mallorca. Du kan kika in här om du är intresserad.

Här presenteras fantastiska möjligheter att förvärva snygga kåkar, palats, våningar, och det bästa av allt: du kan få vara med och påverka nybyggen och renoveringar så att du får precis som du önskar det.

Företaget är svenskt (som jag har förstått det) och erbjuder svensk personal på plats. De ger hög service, de informerar om alla detaljer när det gäller köp utomlands. De är måna om att kunden (jag) ska få det som jag önskar. De har barnvänliga villor, pooler och annat som man kan tänkas önska sig.

Jag är säker på att vi kommer att trivas här när vi åker ner i juni. Ha det gott!

14 May 2017