Satsa på en unik förlovningsring

Är det så att du har funderat på att fria, eller kanske ni bestämt gemensamt att det är dags för förlovning? Att förlova sig är att lova bort sig till varandra och man brukar då ha varsin sin förlovningsring som symbol för detta. Förr valde de allra flesta att ha en slät guldring. Idag är det nästan så att man kan ha vad som helst. Det finns till och med de som skippar en fysisk ring helt och tatuerar in den. Men, det är ju så klart inte ett måste att göra det för att vara unik. Det går att tillsammans med en smyckesdesigner ta fram förlovningsringar som passar just er. 

Om du ska fria

Om du funderar på att fria till din käresta, se till att vara säker på att det är något din partner vill. Du vill inte stå där på knä och få ett nej. Det är därmed bra att tala om det, så att båda är inne på att gifta sig. Sedan går det ju bra att överraska med ett speciellt frieri. 

Idag går det ju att fria på en massa sätt, så lägg ner lite tid på att planera det. Det så att det blir unikt just för er.

Om ni bara bestämt er att förlova er, se ändå till att göra dagen speciell, så att det är en dag att minnas. Kanske byta ringar uppe i en luftballong? Eller nere i havet under en dyktur?

15 Oct 2021