Stängsel eller staket runt huset?

Om det är så att du bor i ett hus så kanske du vill skydda egendom med stängsel och grindar. Vad passar då bäst? Det är ju så klart en smaksak. En del föredrar låga, vita staket med en liten grind, medan andra sätter upp höga stängsel. Att ha staket eller stängsel är bra för att skydda din egendom, ditt hus och din trädgård. Men det är även så att det kan höja värdet på ditt hus. 

Stängsel och grindar är bra för att skydda huset och egendomen samt för att kunna förhindra stöld och skador. Det ger även ett bättre utseende till din fastighet. Du kanske vill ha uppfartsstängsel i form av smidesstaket, det är snyggt! Du kan även satsa på skjutgrindar, manuella eller automatiska. Det ger dig en ökad komfort och säkerhet. Gånggrindar används också för tillträde av fotgängare.

Skydda din trädgård

Stängsel och grindar kan även användas runt din trädgård, som skydd mot stöld och skador. Men det är även bra för att skydda dina barn och dina husdjur. Det så att de kan vistas i trädgården utan att risken finns att de springer ut på vägen. Du kan med flätverksstängsel få ett säkert område. Sedan kan du även sätta upp trädgrådsgrindar för att dela av vissa områden i trädgården. Om du vill så kan du även använda stängsel i din trädgård för att skapa snygga och funktionella saker så som en levande vägg med klätterväxter till exempel. 

9 Jun 2020