Vill du testa gigjobb?

Du har säkert hört talas om att man kan jobba som konsult, ofta då genom att man hyrs ut. Ett annat sätt att göra detta på, det är att ta ett så kallat gigjobb. Det kan du hitta hos bland annat GigStep. Att jobba som en giggare, det skiljer sig något mot de traditionella anställningsformerna som annars dominerar. Det kan vara korta uppdrag, långa uppdrag, uppdrag som leder till anställning, frilansuppdrag och så vidare. 

GigStep erbjuder det som kallas för gig jobb, eller att man giggar. Antingen kan du vara anställd via dem och få ett kortare eller längre jobb eller så frilansar du och får hjälp med att fakturera och betala in skatt och alla avgifter med mera. Sedan är de det självklara valet när det kommer till rekrytering i Malmö.

Kul att testa på olika roller

Om du väljer att vara en giggare så ger det dig möjligheten att testa på olika roller, olika branscher och olika jobb. Du kan därmed få testa olika arbetsplatser och kanske hitta det som passar just dig. Det är ett sätt för dig att få bättre erfarenheter, att göra ditt cv attraktivare och att hitta rätt!

Du kan utvecklas på en hel del sätt genom att testa på att gigga. Du får ju mer erfarenheter och mer kunskaper ju fler gig du testar på att göra.

Så det kan ju vara idé att testa, kanske först ett kortare uppdrag och sedan ta dig an längre sådana.

18 Oct 2022